saturday night drinks
Lördag och planka stod på schemat! Jag och josse jobbade båda stängning så vi kom till Mando runt 21 och stannade till 23 tiden innan det var dags att åka hem eftersom båda skulle jobba dagen efter.
Idag är jag ledig och så galet trött. Sitter och försöker bestämma om det är värt att jobba så fruktansvärt mycket som jag gör. Jag märker inte ens att dagarna gör utan jag bara tänker "1 dag till sedan är jag ledig". I mars har jag jobbat 190 timmar (!!) och då har jag varit sjuk 2 dagar med som ej är inräknade. Nej, det är dags att börja ta det lite lugnt... 
0 kommentarer

kayla itsines bbgSå jag köpte den i söndags och den kom på mejlen ca 10 sekunder efter att köpet gått igenom. Jag tror det blev ca 460 svenska kronor ($70 aus) och det är så värt det! Jag köpte inte matboken eftersom jag kan mycket om sånt, det handlar mer om att jag ibland kan ha väldigt mycket cravings och äta dåligt pga det. Boken är iallafall en 10/10 poängare. SÅ BRA! Jag gjorde "pre-träningen" i måndags för att prova, men tänkte ge mig in på den riktiga nu, och det brände galet mycket. Jag inbillar mig nu men det känns som det redan börjat synas hahah. Köp den!! 
1 kommentar

BBGÄntligen är den min! Körde första passet idag och GUD VAD JOBBIGT! Hela kroppen värker och efter sista rundan trodde jag att jag skulle falla ihop. Men nu efteråt känns det ju toppen och jag är reda för de kommande 12 veckorna. 
2 kommentarer