fatsecret


För alla oss som har lite svårt att veta hur mycket man stoppar i sig så är den appen absolut bäst! Jag tycker själv inte om "My fitness pal" och jag har testat de flesta andra men detta är min absolut favorit. Den håller koll på vikten med ja, men jag tog bort den rutan eftersom det är min ensak vad jag väger. Här är iallafall min dag idag tex! Jag försöker som sagt bränna mer än jag äter så jag tränar mycket just nu. 2 pws och kayla vecka 5 bjöds det på idag. Och ja, jag behöver verkligen ta i för jag är ganska så mullig för tillfället. 

0 kommentarer

24Grattis till mina fina föräldrar som firar 24 år som gifta idag samt 30 år tillsammans detta året. Jag älskar er, tack för att ni alltid stöttar oss i våra beslut även om ni inte håller med. Puss! 
0 kommentarer

VH
Spenderade eftermiddagen i solen med Rebecca. Vi köpte jordgubbar, nakd bars och gott vatten innan vi vandrade ner till trädäcket i västra hamnen och fikade. Gick totalt 2 mil igår med så mina ben var lite trötta idag men jag lyckades ta mig igenom en 6,5 km runda med Julia imorse. Har startat om från början och börjat anteckna en matdagbok för att hålla bättre koll. Men på 2 dagar har vågen visat -1 kg så det är en början. 
0 kommentarer