last day of the yearHar precis solat och gått en runda med Lisa. Ska köra en andra pw, duscha, lägga på en ansiktsmask och köra lite övningar innan dagen är slut. 
0 kommentarer

MITT 2014

Började året med att bo i USA. Besökte Philadelphia med Chiara och Melanie, supermysig dag där vi gick på en tysk julmarknad och såg även en massa historiska monument. 
 
 
Sedan åkte jag tillbaka till Sverige i en vecka för att umgås med  mina vänner och träffa familjen. Det var så himla svårt att sätta sig på flyget tillbaka till USA men jag är ändå glad att jag gjorde det.
 
 
Fick även festa både på klubb och på ett rooftop party i NYC
 
 
 
Tyko kom och hälsade på mig in the big city och vi tog en heldag där vi bara vandrade runt och snackade. 
 
 
Vi festade mycket på Yale med våra nyfunna vänner. 
 
 
 
Sedan kom Björg & Hanna och hälsade på mig. De följde med på en ej särskilt lyckad fest men det var bara kul att se dem efter så lång tid.
 
 
Jag hängde mycket med Britt & Ashlee just efter vintern. 
 
 
 
Vi drog till Niagara Fallen med vår klass
 
 
 
Sedan var det dags för mig att flytta hem till Sverige igen. Jag var hemma ca 2 veckor innan vi drog till Malta för att fira pappas 50 årsdag
 
 
 
Sedan var det dags att fira min 20 årsdag ca ett halvår senare. 
 
 
 
Jag drog igång och jobbade en massa resten av sommaren eftersom jag och Fanny fick för oss att dra till USA. Men innan dess tog jag och Hanna ett sista förväl innan hon drog till Australien. Så vi åkte till Stockholm.. 
 
 
Sedan bar det av till Los Angeles för min del och Sydney för Hanna. 
 
 
 
San Diego 
 
 
Santa Barbara
 
 
 
 
San Fransisco
 
 
 
 
Sedan körde vi heeeeela vägen till Grand Canyon. Tror det var ca 16 timmars bilresa dit från Sacramento (som ligger ca 2 h utanför San Fransisco) Vi började med att stanna vid Lake Tahoe där det var ca 5 grader utomhus!!
 
 
 
 
 
 
Vi körde genom hela Nevada öknen och alla nationalparker. Det suger att man inte kan fånga verklighetsvisionen för detta var något av det vackraste jag någonsin sett. 
Inte för att skryta men jag har sett Grand Canyon i soluppgången..
 
 
 
Sedan under dagen med såklart! 
 
 
 
 
 
Sedan åkte vi vidare till Death Valley 
 
 
 
 
 
 
Sedan till Vegas
 
 
 
 
Sedan drog vi till florida där vi besökte Fort Lauderdale, Key West, Key Largo, Marathon och Miami Beach!
 
 
 
 
Sen jag kom hem har jag i princip jobbat och festat i ett. Jag har fått två nya jobb så jag sa upp mig på mitt gamla och nu jobbar jag på Naked Juicebar och som vikarie på dagis. Dagiset är bara är att fylla ut så jag kan jobba heltid eller mer då jag bara jobbar 2 dagar i veckan på NKD. Hoppas på att hitta något nytt i vår så jag äntligen kan sluta jobba med barn!! Har även fått nya vänner, erfarnhet och alldeles för många kilo.
 
Mina nyårs"löften" detta året är: 
- Besöka minst 2 nya länder
- Flytta och börja plugga
- Skaffa ett nytt jobb jag trivs med 
- Gå ner all vikt från USA
- Börja gymma
- Klara milen på under 45 min
- Umgås mer med mina vänner
- Prioritera 
- Blogga mer
- Köpa en ny kamera och dator
- Fokusera mer på mina outfits och fota dem till bloggen 
 
 
 
 
 
0 kommentarer

planer.

Det är ju snart dags för mig att börja skolan eftersom jag redan tagit hela 3 år till att resa och jobba. Förhoppningsvis kommer jag in på skolan i London, de har verkligen min drömutbildning som jag har letat och letat efter i alla dessa år. Nu börjar ju ansökningarna med och jag är så himla beredd på att söka och sitta med hjärtat i halsgropen tills jag fått reda på om jag kommit in eller inte. 
Kommer berätta mer om det längre fram, men jag vill förstöra för mycket genom att börja skriva om det nu. 
 
Annars tänker jag försöka utnyttja de sista "fria" månaderna till fullo. Mest blir det jobb & jobb, men jag ska försöka hälsa på Rebecca och Hanna iallafall. Kanske lyckas komma till Malin i Hemsedahl med men det beror på om tiden räcker till. 
 

 
 
Mest av allt hade jag bara velat resa nu. Någonstans där temperaturen är över 20 och solen bränner huden. Hade gett allt för att få stå mitt i Grand Canyon vid solnedgången just nu...
Vi får se vart jag hamnar nästa gång! 
0 kommentarer