Everybody's changing and I don't feel the same

2010

2012

Jag brukade vara besatt av att diskutera vikt och "gud vad jag är tjock" förr. Nu är det sällan jag tar upp ämnet. Jag har aldrig varit nöjd med mig själv det kan jag erkänna. Jag vet att man ska vara det såklart men det är inte så lätt alltid. Mitt utseende, alltså mitt ansikte är jag inte så missnöjd med. Visst jag har små saker jag retar mig på såsom min näsa som jag aldrig gillat men man vänjer sig för det är ju så jag ser ut, det finns inget att göra åt det. Men just min kropp. Alla dessa oändliga kilo och prat om bantning. Jag slutade hålla på med "så tjock jag är" för några månader sen bara när min syster sa till mig att sluta tjata om det och göra något istället.
So I did. Sen oktober har jag "skött" mig. Jag tänker inte ge upp godis och läsk men jag har tänkt på vad jag stoppat i munnen och tränat aktivt. Det var faktiskt en nära vän till mig som inspirerade mig och jag är så otroligt avundsjuk,stolt och glad för hennes skull, hon ser fantastisk ut även om hon alltid varit vacker(!!).
Fick mig en spark i röven och även om jag inte är "klar" så kan jag stolt meddela att jag nu gått ner 10 kg. För mig är det hoppa-runt-i-huset-sjunga-och-skrika-av-lycka ungefär. Och jag tänker fortsätta som jag gör nu, åh vad jag är glad och stolt över mig själv. När man tittar på bilder och provar kläder märks det mycket men annars inte så speciellt om man inte är mig haha. Men igår så la min mammas bästa vän märke till det och börja studera mig lite och jag blev så glad av alla komplimanger att det inspirera mig att fortsätta. Det är lätt att falla in i en "åh detta funkar inte jag går aldrig ner"- svacka men om man fortsätter så kommer det visas resultat.
Jag har aldrig varit tjock. För mig ur min synvinkel var jag mullig på de översta bilderna och tills i sommar. Jag har inte visat mig i bikini i Sverige på 2 år nu, bara hemma i trädgården. Men i år ska det bli ändring på det.
Träningen och detta gör mig så j*vla glad och positiv. Jag har länge mått sisådär men det blir bättre hela tiden. Tumme upp!
Jag var bara tvungen att skriva detta för det är ju min blogg - mitt val. Sen vet jag inte vem som läser och ingen annan än jag bryr sig väl men för mig är det helt fantastikt. Och det kanske inte är jätte mycket jag gått ner men som jag kämpat, jag var ett riktigt matvrak och sötsaks nörd innan. Nu - not so much.
Ingen kommer väl förstå min lycka eller hur svårt det var för mig att låta bli att äta konstant eller varje gång jag blev lite ledsen men jag bara längtar till jag är klar och jag kan få visa upp min "nya kropp". Lyckas jag inte nu så är jag ändå glad att jag klarade såhär mycket.
2 kommentarer

Working on making my dreams come true

Jag igår!
Blus från Lindex och Kavaj från H&M
1 kommentar

I bless the rain's down in Africa

Sitter och skrollar genom gamla bilder, kan inte förstå att det var mindre än ett år sedan jag var i Sydafrika.
Vill inget hellre än att bara åka iväg till varmare bredgrader. Fick iallafall ett timjobb idag, ett steg närmare mina drömmars mål.
0 kommentarer